SAYA KUAT,
KITA LEBIH KUAT

Berikan permulaan yang kuat untuk menjadikan setiap hari anda lebih baik. Dutch Lady yakin dengan nutrisi yang betul, sokongan dan keazaman, setiap ibu bapa dan anak-anak, pekerja mahupun pelajar boleh mencapai versi yang terbaik untuk diri sendiri. Tidak kira sama ada anda tekun belajar, bekerja atau bermain, berusahalah menjadi diri anda yang terbaik untuk langkah pertama menuju hari esok yang lebih baik.

APA YANG MENJADIKAN KITA LEBIH KUAT

Kejayaan dapat dicapai dengan matlamat diri, tetapi ia lebih bermakna jika dapat dicapai bersama dengan yang lain. Dutch Lady memastikan setiap rakyat Malaysia sentiasa kekal kuat dengan kemampuan mereka untuk menjadi lebih baik setiap hari dengan kebaikan khasiat susu.

Padat dengan protein susu berkualiti tinggi, kalsium dan nutrien penting lain, Dutch Lady menyokong tumbesaran tubuh badan seseorang untuk menjadi lebih kuat. Saya Kuat, Kita Lebih Kuat — Dutch Lady berdedikasi untuk memastikan rakyat Malaysia bersedia setiap hari untuk terus berkembang maju.

KISAH SAYA KUAT, KITA LEBIH KUAT

Apabila kita bersatu, kita pasti dapat mencapai lebih lagi kerana kita lebih kuat bersama. Lihat bagaimana Dr Madhusudhan Shanmugam dan Dr. Yasmin Rasyid, wira wira setiap hari Malaysia, yang menyumbang kepada komuniti mereka dan bagaimana kebaikan susu Dutch Lady menjadikan hari-hari mereka lebih kuat.

KONGSIKAN SIAPAKAH
WIRA ANDA

Terus lakukan kebaikan! Kongsikan dengan kami siapakah wira dalam hidup anda dan bagaimana mereka memberi inspirasi untuk anda menjadi seorang yang lebih kuat.

Kekuatan datang dalam pelbagai bentuk. Siapakah wira dalam hidup anda dan bagaimana mereka memberi inspirasi kepada anda? Kongsikan dengan kami dan terus lakukan kebaikan!

LANGKAH 1
  • Muat naik di Instagram, kongsikan dengan kami siapakah wira anda dan bagaimana mereka memberi anda inspirasi untuk menjadi seorang yang lebih kuat.

LANGKAH 2

  • Jangan lupa untuk tag kami di @ducthladymy and hashtag #DLStrongMeStrongerUs

TEMUI WIRA-WIRA
MALAYSIA ANDA

Ganjaran Nutrisi untuk Perkembangan
Kanak-kanak yang Sihat dan Kuat!

Kanak-kanak memerlukan nutrisi penting untuk tumbesaran lebih sihat dan kuat! Susu adalah ganjaran yang lazat dan sihat untuk kanak-kanak tanpa mempengaruhi selera makan mereka. Mereka semestinya menyukai rasa enak susu dan watak kegemaran mereka pada pek susu.

#PermulaanYangKuat

Keluarga yang minum susu semasa bersarapan bersama, semestinya kekal kuat bersama. Segelas susu Dutch Lady pada waktu pagi membekalkan nutrien yang mencukupi agar setiap orang dapat melakukan yang terbaik sepanjang hari.

Kelazatan
Perisa Susu

Alami pengembaraan rasa susu sama ada anda ingin meningkatkan protein anda selepas bersenam atau pun pengambilan makanan yang sihat pada waktu petang. Nikmati susu Dutch Lady dengan pelbagai rasa yang lazat yang semestinya memberikan anda kepuasan!

RESIPI YANG LEBIH BAIK

Walaupun kami tidak berkompromi dengan kelazatan rasa susu, kesihatan anda adalah keutamaan kami. Kami sentiasa berusaha untuk menghasilkan susu yang paling lazat, berkhasiat dan berkualiti tinggi untuk anda sekeluarga. Susu minuman dan susu tepung keluarga Dutch Lady dengan resipi yang lebih baik memenuhi kriteria Logo Pilihan Lebih Sihat Malaysia, memberikan anda sekeluarga tenaga untuk kekal kuat sepanjang hari.

Ketahui lebih lanjut