Search

Produk

Di Dutch Lady®, kami menyediakan produk tenusu berkualiti tinggi yang padat dengan protein, kalsium dan nutrien-nutrien yang penting untuk seisi keluarga. Lebih daripada sekadar susu berkhasiat, produk yang kami hasilkan juga lazat untuk memenuhi cita rasa pengguna. Ketahui rangkaian lengkap produk kami. Anda pasti akan mendapat pilihan yang sesuai untuk anda dan keluarga anda.

Ketahui lebih lanjut

KEMPEN,
PROMOSI
& KEMAS KINI

Ketahui lebih lanjut

Milkypedia

Adakah anda tahu dari mana asalnya susu yang anda minum? Atau bagaimana ianya dihasilkan? Khasiatkan badan dan suburkan minda dengan lebih daripada sekadar kebaikan tenusu. Tingkatkan pengetahuan anda serta ketahui semua mengenai susu di Milkypedia. Mari luangkan masa anda untuk mengetahui kesemua tentangnya.

Ketahui lebih lanjut

Syarikat Kami

Dutch Lady Milk Industries Berhad adalah anak syarikat FrieslandCampina, salah satu syarikat tenusu koperasi terbesar di dunia. Sebagai syarikat antarabangsa yang mempunyai daya tarikan global dan kelebihan tempatan yang kukuh, kami sentiasa berkembang untuk terus memperkuatkan kedudukan kami sebagai syarikat tenusu terkemuka di Malaysia. Kami akan terus berinovasi dalam usaha kami untuk menyihatkan rakyat Malaysia dengan pemakanan tenusu yang berkualiti untuk membantu mereka maju dalam kehidupan.

Ketahui lebih lanjut

Pelabur

Ketahui perkembangan terkini kami melalui laporan tahunan, pengumuman dan berita terkini.

Ketahui lebih lanjut

Hubungi Kami

Ada sesuatu yang anda ingin kongsikan dengan kami? Hubungi kami kerana kami hargai maklum balas dari anda.

Ketahui lebih lanjut